Speakeri 2020

Gabriel Verd Gallego

autor al complexului Bulevar Residential Building din Spania

Speaker și Invitat / Arh. Gabriel Verd Gallego lucrează cu cei mai importanți dezvoltatori imobiliari spanioli în domeniile: Arhitectură, Planificare Urbană și Durabilitate. În prezent, echipa sa construiește peste 2.000 de case în toată Spania. Proiectele sale rezidențiale au primit numeroase premii internaționale și au fost publicate în cele mai importante reviste de arhitectură. Proiectul Bulevar Residential Building a primit în 2019 recunoașterea din partea Madrid International Real Estate Exibition, ca fiind unul dintre cele mai bune proiecte rezidențiale din Spania. 


[...]

Marco Mazzetto

va prezenta proiectul rezidențial Diamond Tree din Italia

Speaker și Invitat / Biroul de arhitectură 3ndy Studio a fost înființat de către Arh. Marco Mazzetto și Alessandro Lazzari, având numeroși colaboratori interni și externi, arhitecți, designeri, graficieni și urbanisti. De asemenea, este implicat în multe proiecte rezidențiale și de revitalizare a spațiilor publice și private. Începând cu 2011, 3ndy Studio activează pe piața internațională, precum Qatar și Dubai, cu proiecte în domeniul amenajărilor interioare. 


[...]

Antoanela Comșa

va prezenta complexul rezidențial Gran Via Aviației din București, România


[...]

Lilian Captari

autorul proiectului Toya (Towards Your Aspiration) – Root House, București

Speaker și Invitat / Arhitectul are o experiență de 18 ani pe piață, iar unul dintre cele mai importante aspecte care dau formă carierei sale și pe care îl menționează ar fi relația personală cu clientul. În cazul proiectului Toya a fost nevoie de înțelegere și răbdare. Rezultatul este unul destul de bun, iar casa arată ca o locuință izolată pentru că s-au folosit câteva efecte speciale de integrare în context.


[...]

Robert Lamprecht

va vorbi despre proiectul rezidențial Villa Marie House din Austria

Speaker și Invitat / Arh. Robert Lamprecht este co-fondator al biroului de arhitectură Superfuturegroup cu sedii în Austria și Polonia, care se concentrează pe dezvoltarea de strategii pentru medii de viață verzi. Arhitectul consideră că îmbunătățirea mediului urban poate fi realizată prin integrarea naturii în clădirile și orașele noastre.  


[...]

Beatrice Dumitrașcu

Vice-President Residential Sales, One United Properties România

Speaker și Invitat / S-a alăturat companiei One United Properties în 2013, mai întâi ca manager de vânzări, iar în prezent în calitate de VP Sales Sales. Este responsabilă pentru administrarea celui mai mare portofoliu rezidențial de vânzări al companiei, generând servicii de calitate superioară atât pentru clienți cât și pentru proprietari. A lucrat pentru companii importante precum Forum Invest România, Anchor Group, Eurisko Consulting, Tiriac Imobiliare, Coldwell Banker și și-a pregătit abilitățile profesionale de-a lungul anilor în proiecte care implică vânzări, marketing, comunicare, management de proiect, evenimente și vânzări imobiliare.


[...]

Speakeri 2019

Revano Satria

a primit Medalia de Aur pentru proiectul rezidențial The Twist & Shout din Indonezia

Speaker și Invitat / Medalia a fost acordată în cadrul competiției A’ Design Award 2017 – 2018, la categoria Architecture, Building and Structure Design. Revano Satria este arhitect și unul din fondatorii MSSM Associates, birou de design fondat în 2010, având sedii în Indonezia, Cipru, Liban și UK.


[...]

Șerban Țigănaș

Secretar General al Uniunii Internaționale a Arhitecților

Chairman / Dr. Arh. Șerban Țigănaș este Președinte al biroului de proiectare Dico și Țigănaș din Cluj-Napoca.


[...]

Lukasz Kos

autorul proiectului Cloud Villa, din Shanghai, premiat la New York

Speaker și Invitat / Proiectul a câștigat Best of Year 2018, la categoria Urban House, în cadrul concursului realizat de Interior Design Magazine. Arh. Lukasz Kos este directorul biroului de arhitectură Kos Architects din Polonia, proiectele sale fiind recunoscute la nivel internațional, în America de Nord, Europa și Asia.


[...]

Bogdan Cosmin Ivan

Secretar General al Asociației Dezvoltatorilor Imobiliari din România - Urbanis

Speaker și Invitat / Bogdan Cosmin Ivan este Project Manager al Metalurgiei Park Residence, primul parc rezidențial din România.


[...]

Cristian Romeo Erbașu

Director General, Construcții Erbașu S.A., constructor și dezvoltator

Speaker și Invitat / Dr. Ing. Cristian Romeo Erbașu este coinvestitor și dezvoltator al ansamblului rezidențial Arbo Residence Mogoșoaia din București.


[...]

George Stamate

Director, Departament clienţi mari rezidenţial şi infrastructură, ARABESQUE

Speaker and Master Patner / George Stamate este absolvent al Facultăţii de Mecanică (Politehnica) din cadrul Universităţii din Galaţi. Având o experienţă de peste 25 de ani în vânzări, acesta a intrat în echipa Arabesque în anul 2013.


[...]

Benjamin Iborra Wicksteed

autorul proiectului Can Llimona, câștigător la categoria Rezidențial, în cadrul IDA 2017

Speaker și Invitat / Pe lângă premiul primit în cadrul International Design Awards 2017, acesta a câștigat și Best Architects Awards 17. Arh. Benjamin Iborra Wicksteed este cofondator și partener al studioului Mesura Partners in Architecture, din Spania.


[...]

Alexandru Găvozdea

Președinte al Ordinului Arhitecților din România

Speaker și Invitat / Arh. Alexandru Găvozdea conduce Ordinului Arhitecților, organizație reprezentativă a arhitecților din România.


[...]

Dorin Beu

Președinte al Romania Green Building Council

Speaker și Invitat / Dr. Dorin Beu conduce RoGBC, asociație ce urmărește să creeze un model de dezvoltare exemplar pentru regiune, asigurându-se că mediul construit nu va pune în pericol generațiile viitoare, ci va fi o sursă de siguranță, sănătate, confort, inovare și oportunități economice.


[...]

Andreea Comșa

Proiectul rezidențial 102 The Address a primit distincția Best Residential Development Romania

Speaker și Invitat / Andreea Comșa este fondator și CEO al Premier Estate Management –  compania de consultanță responsabilă de ansamblul rezidențial premiat în anul 2018 în cadrul International Property Awards.


[...]

Vlad Vela

Vox Vertical Village este „primul oraș vertical” din România

Speaker și Invitat / Proiectul demarat în Timișoara în 2018 este singura dezvoltare rezidențială din România care va fi certificată BREEAM Excellent. Vlad Vela este Director General al Vox Property Group.


[...]

Radu Teacă

autorul proiectului Imobil de locuințe pe strada Louis Blanc, câștigător al Bienalei Naționale de Arhitectură 2018

Speaker și Invitat / În cadrul concursului organizat de Uniunea Arhitecților din România, proiectul rezidențial a câștigat premiul categoriei Arhitectura rezidențială. Arh. Radu Teacă este directorul biroului de arhitectură Artline.


[...]

Bogdan Iliescu

Associate Director Residential în cadrul Crosspoint Real Estate România

Speaker și Invitat / Bogdan Iliescu are o experiență de peste 12 ani  în domeniul imobiliar, cu accent pe sectorul rezidențial, fiind implicat în proiecte la scară largă și în proiecte rezidențiale de lux.


[...]

Stefan Rier

autorul Casei Messner din Italia, premiul Architecture “Best of the Best” la Iconic Awards 2018: Innovative Architecture

Speaker și Invitat / Arh. Stefan Rier este fondator și partener al biroului de arhitectură Noa* network of architecture, cu sedii în Italia și Germania.


[...]

Răzvan Bârsan

câştigatorul premiului pentru Arhitectura Rezidențială la Internaţional World Architecture Community Awards

Speaker și Invitat / Biroul de arhitectură Razvan Barsan + Partners, fondat de arh. Răzvan Bârsan, a câștigat premiului internaţional World Architecture Community Awards, la categoria Designed, în cadrul ediţiilor 2010, 2011, 2018 și 2019.


[...]

Gurol Gurses

nominalizat la Best European Luxury Property Real Estate Company Award 2019

Speaker și Invitat / Gurol Gurses este fondator și International Real Estate Consultant la Keyholders International Property Group din UK, companie care se ocupă de proprietăți și investiții rezidențiale în Portugalia, Grecia și Turcia.


www.keyholdersinternational.com


[...]

Nadeshda Sokolova

Regional Architect, VELUX, Bulgaria

Speaker și Professional Partner / Arh. Nadeshda Sokolova a colaborat de-a lungul timpului cu o serie de birouri de arhitectură, precum Kister Scheithauer Gross, Atelier Serafimov Architects și LP Group, iar în anul 2016 s-a alăturat companiei VELUX.


[...]

Silvia Demeter-Lowe

colaborator în cadrul proiectului inițiat în Transilvania, de Alteța Sa Regală Prințul Charles

Speaker și Invitat / Arh. Silvia Demeter-Lowe a câștigat recunoașterea internațională pentru implicarea sa în cadrul proiectului care a urmărit să evidențieze importanța protejării mediului construit tradițional și, totodată, relevanța acestuia în contextul dezvoltării economiei locale și naționale.[...]

Rui Dinis

autorul proiectului Cabo de Vila, câștigător al premiului ICONIC AWARDS 2017

Speaker și Invitat / Spaceworkers este un studio de design și arhitectură fondat în nordul Portugaliei, de către arhitecții Rui Dinis și Henrique Marques.


[...]

Raluca Vișinescu

autorul proiectului Măgura Holiday House, câștigător la categoria Arhitectura locuinței, în cadrul Anualei de Arhitectură București 2018

Speaker și Invitat / Proiectul a fost nominalizat la Bienala Națională de Arhitectură 2018 și în cadrul competiției BIG SEE Wood Design Award 2018 din Slovenia. Arh. Raluca Vișinescu este fondatorul biroului de arhitectură Bloc Office din România.


[...]

Panos Repanas

Marketing Manager, ALUMIL ROM INDUSTRY

Speaker și Professional Partner / Panos Repanas a studiat Construcții Civile la Londra și a finalizat diverse proiecte din domeniul proiectării și construcțiilor, inclusiv proiecte rezidențiale de ultimă generație. În ultimii 7 ani, a fost responsabil pentru globalizarea activităților INTERNO DOORS by ALUMIL.


[...]

Jelena Mitov

autorul proiectului Rilak House, nominalizat în cadrul BIG SEE Interior Design Award 2018, la categoria Residential Interior

Speaker și Invitat / Arh. Jelena Mitov este cofondator al biroului de arhitectură Modelart Arhitekti din Serbia, scopul său final fiind oferirea de soluții inovatoare și unice, diferite de formele standard și modelele convenționale.


[...]

Michal Tichy

Residential & SDL Business Development Manager pentru Europa de Est, Assa Abloy

Speaker și Professional Partner / Michal Tichy are peste 15 ani de experiență în managementul produselor și peste 5 ani de experiență în dezvoltarea afacerilor la nivel internațional, în sectorul retail și ecommerce.


[...]

Ina Elena Stoian

autorul proiectului Locuințe E+MS, nominalizat în cadrul Anualei de Arhitectură București 2017, la categoria Arhitectura locuinței

Speaker și Invitat / Arh. Ina Elena Stoian este fondatorul biroului de arhitectură Ina Stoian Atelier Proiectare, având o experiență de peste 10 ani în domeniu.[...]

Radu Moșteanu

Consultant tehnic, Knauf Insulation

Speaker and Professional Partner / Cu o experiență de peste 30 de ani și o dezvoltare rapidă, Knauf Insulation este una dintre cele mai respectate companii internaționale din industria izolațiilor. Producător al unei game largi de materiale izolante, Knauf Insulation se poziționează strategic și oferă soluții pentru toate tipurile de aplicații.


[...]

Konstantinos Bakas

autorul proiectului Residence in Ekali, din Grecia

Speaker și Invitat / Konstantinos Bakas este Chief Executive Officer al biroului de arhitectură Golden Ratio Collective Architecture, din Grecia. În cele peste 300 de proiecte realizate, în portofoliul Golden Ratio se regăsesc și proiecte rezidențiale și design interior pentru case. A studiat inginerie civilă la Universitatea Tehnică Națională din Atena, iar mai apoi a absolvit studiile în cadrul Universității Hellenic Open, pe Departamentul de Inginerie și Management al Proiectelor MSc.


[...]

Dorin Bob

CEO, Studium Green

Speaker și Partener / Dorin Bob are o experiență de peste 15 ani în domeniul dezvoltărilor imobiliare. Studium Green este membru Romania Green Building Council încă din 2012, fiind prima companie din România care a proiectat, construit și operat clădiri rezidențiale conform standardelor BREEAM, GREEN HOMES și EDGE.


[...]

Silvia Coman

Proiectul Locuința plutitoare DOC este o modalitate inovativă de locuire, fiind o casă mobilă, multifuncțională

Speaker și Invitat / Proiectul realizat în Călărași, România, a fost nominalizat în cadrul BIG Architecture Festival 2019, în Slovenia. Arh. Silvia Coman este unul dintre fondatorii și principalii arhitecți ai biroului de arhitectură, Lime Studio.


[...]

Attila Beer

Administrator al ALUKÖNIGSTAHL

Speaker și Professional Partner / Attila Beer are mai mult de 25 de ani de experiență în domeniul sistemelor arhitecturale. În anul 1993 și-a început activitatea în cadrul Alukönigstahl, iar din 1995 este administrator al filialei din România, fiind întotdeauna angajat în dezvoltarea continuă a companiei.


[...]

Ilinca Păun Constantinescu

curatorul proiectului "Despre locuire. Locuirea colectivă între produs și proces"

Speaker și Invitat / Dr. Arh. Ilinca Păun Constantinescu a coordonat proiectul din cadrul Bienalei Timișorene de Arhitectură BETA 2018.[...]

Mihai Toader-Pasti

Casa solară EFdeN Signature a câștigat locul al patrulea în cadrul competiției internaționale Solar Decathlon 2018

Speaker și Invitat / Mihai Toader-Pasti este manager general și cofondator al proiectul EFdeN, înființat în anul 2013. Acesta face parte din povestea Solar Decathlon – cea mai importantă competiție internațională pentru case verzi și inteligente din anul 2010, fiind implicat încă din etapa de calificare a PRISPA, prima echipă din România calificată în concurs.


[...]